Matematik
Fen Edebiyat Fakültesi-Matematik Bölümü

Hazine Ve Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı Duyurusu

06/02/2024 14:34:26 - 06/02/2024 14:34:26 - 139 Okunma

Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığından gelen ilgide kayıtlı yazı ile, 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 231.maddesi ile 5549 sayılı Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Hakkında Kanun ve 6415 sayılı Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanun kapsamında sürdürülen çalışmalar çerçevesinde son dönemlerde özellikle üniversite öğrencilerinin banka hesaplarını başkalarına kullandırmak suretiyle gelir elde ettiği, kullandırılan bu hesapların suç gelirlerinin aklanması, terörizmin finansmanı, dolandırıcılık gibi ağır hapis cezalarına neden olan suçlarda kullanıldığı bildirilmiş olup bahsi geçen hususta büyük mağduriyetler yaşanmaması maksadıyla öğrencilerimize bu uyarılar iletilmektedir.

duyuru

ek-1
ek-2
ek-3
ek-4
ek-5
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.