2023 Yılı Yeni Gelen Öğrenci Anketi

27/11/2023 15:41:07 - 27/11/2023 15:41:07 - 227 Okunma
Değerli Öğrencilerimiz,
İlgili anket, eğitim kalitesini arttırmak ve sunulan hizmetlere yönelik görüş ve düşüncelerinizi almak amacıyla oluşturulmuştur. Bu ankete vereceğiniz katkı, ileriye dönük eğitim ve öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesinin yanında Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında da oldukça önemli rol oynayacaktır. Bu vesileyle hepinize tekrar hoş geldiniz diyor, başarılı ve mutlu bir eğitim-öğretim süreci geçirmenizi diliyoruz.
Ankete katılmak için tıklayınız.

Dear Students,
This survey aims to improve education quality and collect your opinions and thoughts regarding services provided by our University. Your contribution to this survey will play a significant role in terms of improvements in educational activities and ongoing Quality Management System practices. We would like to welcome you all and wish you a happy university experience.
Click for the survey (International Student)