Matematik
Fen Edebiyat Fakültesi-Matematik Bölümü

Kvkk Kapsamında Kurumsal E-Posta Ve Hesap Bilgilerinin Saklanması

05/05/2021 12:56:18 - 05/05/2021 12:56:18 - 327 Okunma

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Bilgi ve İletişim Güvenliği Tedbirleri ve Genelgesi kapsamında Kırklareli Üniversitesi bünyesinden ayrılan personelin/öğrencinin e-posta adresi/adresleri ve e-posta kutusu/kutuları 3 yıl süre ile idari ve adli süreçler amaçlı Kırklareli Üniversitesi sunucularında barındırılacaktır. Ayrılış tarihinden itibaren, ayrılmış olan personelin/öğrencinin e-posta adresi/adresleri pasif hale getirilecek olup, bu hesaplara ait e-posta şifreleri güvenlik amacıyla otomatik olarak değiştirilecektir. Personel/öğrenci e-posta hesaplarıyla giriş yapılan diğer tüm sistemlerdeki (EBYS, BYS, erasmus otomasyonu, personel web sitesi, kablosuz internet vb.) hesapları da pasif hale getirilecek/yetkileri kaldırılacak/kapatılacaktır. Ayrılış tarihinden itibaren 3 yıl geçen personelin/öğrencinin hem e-posta adresi/adresleri hem de e-posta kutusu/kutuları sunuculardan silinecektir.

KVKK Bilgilerin Saklanması Korunması

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.