Farabi Değişim Programi Bilgilendirme Toplantisi

27/09/2017 16:31:56 - 27/09/2017 16:31:56 - 46720 Okunma

26 Eylül 2017 Salı günü saat 12.15’ te İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Hasan ZAN Konferans Salonunda, Matematik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özen ÖZER başkanlığında ve Matematik Bölüm Koordinatörleri Yrd. Doç. Dr. Nihan ÇINAR, Araş Gör. Dr. Muradiye ÇİMDİKER tarafından Matematik bölümü öğrencilerine Farabi Değişim Programı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda Farabi Değişim Programının kapsamı, amaçları ve olanakları ifade edilerek,  Üniversitemizin Farabi web sayfasındaki son güncel bilgilere göre başvuru şartları, başvuru tarihleri ve başvuru sırasında uygulayacakları prosedürler hakkında bilgi verilmiştir. Sonrasında toplantı soru-cevap bölümü ile devam etmiş olup, öğrencilerin soruları cevaplandırılarak merak edilen konularda aydınlatılmıştır.

etkinlik