Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizle Tarihi Ve Kültürel Gezi

22/09/2017 14:21:03 - 22/09/2017 14:21:03 - 28413 Okunma

Bölümümüze yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize Üniversitemiz ile Kırklareli’nin tarihi ve kültürel alanlarını tanıtmak amacıyla Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Özen ÖZER tarafından düzenlenen ve bölümümüz Araştırma Görevlisi Ümmü ŞAHİN ŞENER ile Erasmus Koordinatörlüğü’nden Uzman Rahmi AKINCIOĞLU’nun rehberliğinde düzenlenen tanıtım gezisi 20/09/2017 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Gezimize Kayalı Yerleşkesinden başlanarak sırasıyla tarihi Osmanlı – Rus savaşlarına dayanan Seyfioğlu Tabyası, Türkiye – Bulgaristan ortak projesi ile çalışmaların halen devam ettiği ve 8 bin yıllık tarihi geçmişe sahip Aşağı Pınar ve Kanlıgeçit Höyüğü ziyaret edilmiştir. Kavaklı Yerleşkesi’nin de ziyaret edilip tanıtılması sonrasında gezimiz Kayalı Yerleşkesinde tamamlanmıştır.

Bölümümüzde ilgili gezinin düzenlemesi hususunda gerekli izinleri vererek araç tahsis eden Rektörlüğümüze teşekkür ederek yeni gelen öğrencilerimize hayırlı olsun diyor ve tüm öğrencilerimize başarılı bir dönem diliyoruz.

Matematik Bölüm Başkanlığı

etkinlik