“Meslek Edinme Sürecine Matematiksel Bir Dokunuş” Projesinin Kapaniş Toplantisi Gerçekleştirildi.

16/05/2019 11:09:44 - 16/05/2019 11:09:44 - 22117 Okunma

Üniversitemiz ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen MESLEK EDİNME SÜRECİNE MATEMATİKSEL BİR DOKUNUŞ başlıklı sosyal sorumluluk projesinin kapanış toplantısı düzenlendi.

15 Mayıs 2019 Çarşamba günü Kırklareli Kocahıdır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen toplantıya; Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü öğretim elemanları, Matematik Bölümü gönüllü öğrencileri, Kırklareli Kocahıdır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü ile 11. ve 12. sınıf öğrencileri katıldı.

Okul Müdürü Arda ORCAN yaptığı konuşmada; projenin başarı ile sonlanmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek katkılarından dolayı Matematik Bölüm Başkanı Doç.Dr. Yasin ÜNLÜTÜRK'e, öğretim elemanlarına ve Matematik Bölümü öğrencilerine teşekkürlerini sundu.

Kapanış Toplantısı